23./24. Januar - Hjem igen

Nu sidder vi her i toget tilbage i Danmark og skriver turens sidste indlæg. 
Vores hjemrejse startede efter et par (meget) store sandwich i Frederiksted og et tøjskifte. Vores kufferter blev hentet og transporteret til lufthavnen på ladet af Duanes store truck. Vi andre kunne denne gang tage to taxaer (næsten) med plads til alle hen til lufthavnen. Her sagde vi det sidste farvel til øerne og Duane, som har været en helt fantastisk guide. Uden ham havde turen nok set anderledes ud.
Vi skulle nu igennem det store bagagetjek med forskellige spørgsmål om hvorvidt vi medbragte tobak, alkohol og muslinger, hvilket resultaterede i flere bagageompakninger, da man ikke må medbringe alkohol med til USA, når man er under 21 år - Rasmus havde heldigvis plads i kufferten, som kunne lånes. Herfra gik det ellers godt til Miami, hvor vi dog kun havde et kort stop, da vi skulle flyve videre til London efter 45 minutter. Ombord på flyet fik vi en omgang aftensmad, og nu faldte de fleste ellers i søvn. Senere blev vi vækket af morgenmad og synet af bare tæer på armlæn (øv), men synet kunne dog lindres af en smuk solopgang. I London var der tid til at gå i Harry-Potter-shop og til at købe en ekstra bid mad, inden vi var på vej hjem mod Danmark. I Kastrup havde vi et par timer inden toget gik mod Randers. Dette resulterede i mere indkøb af mad og synet af en forbipasserende Bubber!! Altså en vellykket ventepause. Da vi hen på eftermiddagen endelig kunne tage toget mod Randers, fik vi det danske vejr at mærke igen på perronen. Det var ikke noget lykkelig gensyn desværre - dog hjalp sneen lidt på det hele.
Nu er vi snart ved at være hjemme efter en stille og rolig togtur. 
Det har værrt en helt fantastisk tur, som næppe vil blive glemt igen. Vi har oplevet mange spændende ting, personer og steder, og vi har lært en ting eller to. Det vigtigste har nu været: Be flexible





Skrevet af Sofie, Julie og Klara 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Onsdag d. 16/1 2019

Torsdag d. 23. Januar 2019 - Final Day, Food og Fort Frederik

14./15. januar - Rejsedage