Dagen hvor vi blev frelst - og var ude for en “nærdødsoplevelse”.

Dagen hvor vi blev frelst - og var ude for en “nærdødsoplevelse”.

Vi startede dagen i dag ud med en gudstjeneste i Friedensberg Moravian Church kl. 09:00, iført vores fineste klæder. Selvom kirken er lutheransk, adskillede den sig på nogle punkter, meget fra den traditionelle danske gudstjeneste. Kirkesalmerne blev ikke kun spillet af orglet, men også med trommer. Den rytmiske musik satte gang i flere af de indfødte kirkegængere, der sad på bænken og “rockede” let til musikken. Under en af sangene skulle alle rejse sig, og hilse på de andre kirkegængere - nogle gav blot et håndtryk, imens andre omfavnede en med et stort kram. I starten af gudstjenesten blev vi budt hjerteligt velkommen af præsten. Efterfulgt af dette holdte ateistiske Dr. Brix (red. Martin) en lille tale om vores tur til øen, så de øvrige deltagere fik en forståelse for at der pludselig sad 24 danske piger, og to “ældre” mænd i deres kirke. Præsten var enormt entusiastisk, og så engageret at han begyndte at svede under sin prædiken. Kirkebesøget var en god oplevelse, og det var spændene at se hvordan en gudstjeneste også kan se ud i den lutheranske kirke.


Kl. 12 blev de fine klæder skiftet ud med bikini og klipklapper, og de fleste af pigerne, inklusiv os selv, drog på “ørkenvandring” til Sandy point Beach med Dr. Brix og Dr. Falbe. Stranden er en del af en naturpark, som dog er lukket pga. Donald Trump, men vi blev mødt af klart turkis vand og dejligt lyst sand. Da vi ankom til stranden, hoppede vi naturligvis alle i vandet med det samme. Da vi havde svømmet rundt i lidt tid, bliver vi pludselig afbrudt af Martin og Falbe, samt et par andre, der stod og viftede med armene for at få os op af vandet - og så blev der ellers svømmet til indad mod land. Det viste sig at de havde set en mørk skygge i vandet, som en af mændene troede var en haj - hajen var dog ikke en haj, men en rokke, og ingen af os blev spist - heldigvis ;). Imens snorklede jeg, Amalie, efter rokken, for at undersøge undervandslivet nærmere. Her fandt jeg en rokke mere, samt KÆMPE fisk, som var på størrelse med mig selv. Derudover var der mange mindre stimer af fisk, i flotte forskellige farver. Efter “nærdødsoplevelsen” var der solbadning, indtil vi skulle på ørkenvandring hjemad.
I aften har vi spist fælles hjemmelavet aftensmad for første gang. Menuen stod på wraps med grøntsager, æg og pølser :) Aftensmaden var lækker og stemningen hyggelig og god efter en dejlig dag. Nu slapper alle pigerne af og hygger, imens vi sidder og skriver dette blogindlæg.
Amalie og Frederikke

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Onsdag d. 16/1 2019

Torsdag d. 23. Januar 2019 - Final Day, Food og Fort Frederik

14./15. januar - Rejsedage